Vandens kolonėlės – patogu, efektyvu ir šiuolaikiška

Energija darbe – svarbiausias gero rezultato variklis, tačiau kaip išlaikyti tą energijos kiekį kasdien, kai iššūkiai kartais atrodo nepakeliami? Pirmiausia tai reikėtų stabtelėti ir pagalvoti, ar geriame pakankamą kiekį vandens darbo dienos metu. Sveikatos apsaugos specialistai rekomenduoja gerti po maždaug du litrus vandens, jei dirbate fiziškai pasyvų darbą ir daugiau, jei jūsų darbas yra fiziškai aktyvus. Svarbu paminėti ir tai, kad per daug vandens gerti ir nėra sveika jūsų inkstams, todėl reikėtų sekti savo savijautą ir bendrą vandens poreikį, bet jo gerti ne mažiau nei rekomenduotina. 

O kaip mūsų energija susijusi ne tik su jo kiekiu, bet ir su jo kokybe? 

Kodėl negeriame vandens? 

Šiame amžiuje, rodos, jau nereikėtų kartoti, kiek ir kodėl vandens gerti reikia, tačiau sveikatos specialistai dar vis neretai konstatuoja dehidratacijos atvejus, kurie sukelia kitus rimtus negalavimus. 

Pirma ir dažniausia priežastis – užimtos ir intensyvios darbo dienos metu tiesiog pamirštame. Antra – nėra patogios geriamojo vandens sistemos, kuri gali būti kaip paskatinimas gerti daugiau vandens. Šiuolaikinės vandens kolonėlės yra pritaikytos kiekvieno žmogaus įpročiams, vienas įrenginys gali tiekti tiek ypač šaltą vandenį, tiek ypač karštą, tinkamą netgi karštiems gėrimams ruošti. Kai šalia yra skanaus ir poreikius atitinkantis vanduo, tai gali tapti ir naujas jūsų fizinis įprotis nepamiršti atsigerti. 

Plastikiniai vandens bidonai – atgyvena

Vis dar daug biurų tiek Lietuvoje, tiek kitose pasaulio šalyse naudoja keičiamas vandens talpyklas, kurios dedamos ant vandens kolonėlės. Tai yra ypatingai nepatogu tiek laiko atžvilgiu, tiek reikalauja fizinių pastangų, laikymo ir kitų: talpyklas reikia keisti, jas reikia užsakinėti, ne visada galima užtikrinti tų talpyklų švarą ir saugų vandenį jose, o aparatai neturi tiek funkcijų, kiek turi automatizuotos vandens kolonėlės, kurios pajungiamos tiesiog prie centrinės vandens tiekimo sistemos. Sekite naujienas apie vandens filtrus Aquafilter.lt puslapyje.

Geriamojo vandens kolonėlės ir jų privalumai

Šiuolaikiniai geriamojo vandens aparatai turi visas reikiamas funkcijas, patenkinančias skirtingo vartotojo poreikį. Be to, kad galima rinktis tiek karštą, tiek šaltą ar kambario temperatūros vandenį, šios kolonėlės gali būti nuo įvarių dydžių, todėl net ir mažas biuras turės iš ko rinktis, o funkciškai net mažiausia vandens kolonėlė atliks tas pačias funkcijas. 

Šiuolaikiniai geriamojo vandens aparatai atrodo estetiškai, gali būti pritaikomi netgi prie interjero spalvų, juos lengva ir patogu prižiūrėti, o geriausia dalis ta, kad jums nereikės jo pildyti vandeniu, jis nesibaigs, todėl galėsite aparatu naudotis bet kada tiek, kiek reikės, pildyti savo vandens gertuves ir rūpintis savo gera energija ir savijauta be didelių pastangų. 

Palikite komentarą